Thursday, December 24, 2009

Lapang




Selamat Bercuti.

Tuesday, December 15, 2009

Mari Bersenam.





Jangan kerap sangat guna lif. Sekali sekala guna la tangga.

Wednesday, December 2, 2009

Bang Bang!!!



Di sebuah ofis.


En. Designer : Semua yang i brief td u dah paham kan ?

Aku : Hmm...paham...paham...

En. Designer : So, semua ni u nk caj berape ?

Aku : RM 350 per view la. Macam yang kita discuss haritu.

En. Designer : Mahal sangat la. Kurangkan sikit boleh tak ?

Aku : Itu dah kira murah la tu. Takkan saya nak caj RM100 je kot untuk 1 view ?

En. Designer : Haaa...RM 100 ok la. Takde la mahal sangat.

Aku : Hmm...tak boleh la macam tu.

En. Designer : Ala, tolong melayu sama melayu. Kalau tak melayu yang tolong nak harap sape lagi

Aku : ( Diam seketika )

En. Designer : Lagi pun lepas ni kitaorang akan bagi job yang lain2 kat u. Kiranya macam long- term bisnes la.

Aku : ( Diam lagi )

En. Designer : So, boleh kalau caj RM 100 je ?


Tanpa berfikir panjang aku keluar sepucuk pistol yang memang aku selalu bawa ke mana-mana.Tembak tepat ke dahi mamat tu.Tak guna ada otak tapi tak nak pikir.Kemudian tembakan kedua tepat mengenai jantung beliau agar beliau cepat mati ( baca sambil bayangkan aksi James Bond tembak orang jahat ). Ya, beliau mati dengan serta merta. Aku tak pasti beliau sempat mengucap atau tidak. Kesian.





p/s : Hanyalah rekaan semata-mata. Tiada kena mengena dengan mana-mana designer seluruh Malaysia. :P

Wednesday, November 18, 2009

Blog


Sampai satu tahap aku lupa aku ade blog. Tu maknanya aku teramat la sibuk pada waktu ini. Sekarang aku sedang mengusahakan sesuatu yg 'nakal' dan 'jalang'. Makanya dengan ini post seterusnya akan muncul dalam masa 3 bulan dari sekarang.





p/s : Cuba untuk tidak menjadi pemain kompang yang terer.

Cebisan Kecil


Sekadar bagi cukup syarat. Aku sibuk.


Thursday, August 13, 2009

Long time no see my frens!!!!




C&C are most welcome....Thanks

Tuesday, July 7, 2009

Child


For Better Future & Humanity....

Thursday, July 2, 2009

From a book.....




Inspired by someone....

Wednesday, June 24, 2009

Apartment



Emosi kurang stabil.....

Tuesday, June 2, 2009

Architecture : Exterior


Terima kasih pada MIBS kerna membantu..... :P

Thursday, May 21, 2009

Wednesday, May 20, 2009

it's just a door....




Experimental with Mr.Photoshop......Try to finding new motivation.... :)

Wednesday, May 13, 2009

Monday, May 11, 2009